За нас

ДУО ТРАНСПОРТ e компанија  основана од динамичен тим на професионалци со повеќе од 15 години искуство во карго транспортот кои се спремни да одговорат на сите предизвици со единствена цел да се задоволат потребите на клиентите.

Високата стручност на вработените , ефикасноста во работењето , техничката опременост , квалитетот на услугата како и долгогодишното искуството се наша најдобра гаранција за квалитетот на транспортните и логистичките услуги кои ги овозможуваме

Квалитетот на услугата е секогаш на прво место, бидејќи за нашите клиенти најважно е да ја имаат својата пратка секогаш во право време, на право место и најбезбедно.

Секоја од вашите пратки се управува професионално, лично, со грижа и следење што ја очекувате и заслужувате. Нашата работа не е завршена додека нашиот клиент не е задоволен.

Дуо транспорт располага со сопствен паркинг простор од 6000 м2 и сопствено обезбедување  со 24 часовен видео надзор