Специјален транспорт

Располагаме со церадни  и термички изолирани соло камиони, со што се обезбедуваат оптимални услови за превоз на вашата стока и комбиња со кој вршиме транспорт на брзи пратки низ цела Европа

Сите камиони се опремени со рампи за утовар и истовар и поседуваат рачни палетари  со што се намалуваат трошоците од  додатен ангажман за виљушкари или работна сила.